Добредојдовте на форумот на Христијанската Адвентистичка Црква во Кавадарци
Цитат: fudbaler на Ноември 29, 2009, 10:16:38 pmEve junak jas ke go demantiram tvoeto mislenje.Prvo jas pijam kafe ne sekogas i ne sum zavisnik od kafe i moeto srce ne se zamoruva.Vtoro koga sme kaj konjot pak isto ti ke go udris konjot da ja izvlece i ke ti kazam i po ramno pak ke trca ako sakas i prakticno mozeme da probame sum probal i znam.treto ne mozes da teras nekoj da jade integralna hrana koga organizamot ne ja prifaka, jas imam jadeno slicna hrana vegetarijanska bi ja rekol i nikogas ne bev najaden.I toa sum go iskusil so grav nepotprzen da jades bez leb ne se najadov ama ic a za oriz da ne zborimeФудбалер, арно си кажа странецот... а тоа што ти сакаш да демантираш нешто врз основа на лично искуство, ќе ти кажам дека не држи вода бидејќи едноставно можеш да бидеш отстапување од статистичкиот просек.Јасно е што е најдобро за човечкиот организам, но можно е да не е способен организмот да прифати здрава храна и пијалок, особено ако бил изложуван на силни и надразнувачки вкусови долго време.
Eve junak jas ke go demantiram tvoeto mislenje.Prvo jas pijam kafe ne sekogas i ne sum zavisnik od kafe i moeto srce ne se zamoruva.Vtoro koga sme kaj konjot pak isto ti ke go udris konjot da ja izvlece i ke ti kazam i po ramno pak ke trca ako sakas i prakticno mozeme da probame sum probal i znam.treto ne mozes da teras nekoj da jade integralna hrana koga organizamot ne ja prifaka, jas imam jadeno slicna hrana vegetarijanska bi ja rekol i nikogas ne bev najaden.I toa sum go iskusil so grav nepotprzen da jades bez leb ne se najadov ama ic a za oriz da ne zborime